Weiler - Hevesi kiállításmegnyitóval egybekötött kötetbemutatója

Mindannyian jól ismerjük azt a pillanatot, amikor elpattan bennünk valami. Van, aki magában tartja a dühét, van, aki elveszíti önuralmát, és így érzéseit azonnal mások tudtára hozza.

Weiler // Hevesi: Holnap ne gyere!
Kiállításmegnyitó és kötetbemutató

Megnyitja: Erdős Virág és Einspach Gábor
Megnyitó: 2017.03.30. 19.00
Helyszín: 1062, Budapest, Andrássy út 66.

A szerelem és a párkapcsolat egy olyan terület, ahol ezt a feszítést, elpattanást és kibékülést lehet napi 24 órában gyakorolni. Weiler Péter és Hevesi Judit művészi szövetségéből nagyszabású rendezvény születik az Andrássy út 66. szám alatti pop-up kiállító térben.



Weiler Péter kiállításai és performance akciói mindig emlékezetesek.
A mostani tárlat egyben Hevesi Judit: Holnap ne gyere című kötetének bemutatója is. Több mint kötetbemutató és több mint kiállítás: a kiállított képek és versek egy közös performace-ban érnek össze.

Tányért törni otthon nehézkes, és a szomszédok is furán néznek ránk másnap a reggelig tartó csörömpölés után. Ezért biztosítjuk a „Holnap ne gyere” című kiállítás és könyvbemutató látogatóinak a lehetőséget, hogy kontrollált, biztonságos körülmények között tányért törjenek. Most végre mindenki kiélheti az eddig elfojtott, forrongó dühét. A tányértörés közben mindenki szabadon gondolhat szerelmére, családjára, barátaira, a városra vagy az országra. Az biztos, hogy az élmény felszabadít, és a törmelékből valami új épül majd. A térben minden látogató lehetőséget kap arra, hogy megszabaduljon egykori vagy jelenlegi párkapcsolati traumáitól.

Nyitva: 2017.03.31. és 2017.04.09. között (10-től 18-ig)