Artmagazin – ELSŐ KÉZBŐL: Ezek a legszebb éveink? – Pályakezdő perspektívák

Legújabb Első kézből videónkban Don Tamás, a debreceni MODEM Ezek a legszebb éveink? – Pályakezdő perspektívák című csoportos kiállításának egyik kurátora mesél a tárlatról.

Let it be – Videóinterjú Benczúr Emesével

Benczúr Emese a MODEM-ben október 28-ig nyitva tartó Let is be című egyéni kiállítása kapcsán mesélt arról, hogyan alakult ki a szavakhoz és mondatokhoz való kötődése, milyen művészi állítás húzódik meg a Debrecenben kiállított ragyogó munkák mögött, és hogy a MODEM-ben is bemutatott cukorkapapíros alkotáshoz, a Dolce Vitához szükséges cukrokat mind ő ette-e meg?

ELSŐ KÉZBŐL: Csató József mesél önálló kiállításáról

Csató József az aqb Project Space-ben rendezett és néhány hete bezárt Selfminerals Under My Shoe című anyagáról mesél. 

Művek, színek, kupola, rókatárgy (VIDEÓ)

Videó a FOREVER YOUNG Artmagazin100 Kortárs Aukcióról

 

Slavs and Tatars: Society of Rascals @ OFF-Biennale 2

Video interview with Payam Sharifi co-founder of Slavs and Tatars on the occasion of his performance lecture and the exhibition entitled Society of Rascals in Budapest

Valahol Európában - Gaudiopolis - OFF-Biennále 2. - interjú

Videointerjú Somogyi Hajnalkával, az OFF-Biennále vezetőjével és Székely Katalinnal, az OFF-Biennále és a Valahol Európában kiállítás kurátorával.

#napunk – 8 percben a dunaújvárosi Artmagazin100 X OFF kirándulás

Nehéz nyolc percbe sűríteni egy napnyi infot és élményt, de azokért, akik nem tudtak eljönni, megcsináltuk. Ilyen volt az idei terepmunkánk Dunaújvárosban: