Art Market Budapest 2015 - A LEGSZEBBEK és a LEGSZEBBNEK


Art Market 2015 - A LEGSZEBBEK és A LEGSZEBBNEK

 

A LEGSZEBBNEK 2015


 

2015-ben a művészek által üzemeltetett ISU - Insitut za savremenu umjetnost standját találtuk a legszebbnek az Art Market Budapesten. A montenegrói ISU egy független kortárs művészeti intézmény, amelyet művészek alapítottak és üzemeltetnek (artist-run space).

Az Artmagazin mint a kortárs képzőművészeti vásárok nagy barátja, már évek óta díjazza a hazai művészeti vásárok legszebb standjait. A hagyományt teremtő elismerést először – még a Budapest Art Fairen – a Kisterem Galéria nyerte el, majd három éve – már az Art Market Budapesten – a 2B Galéria Waldsee 1944 nemzetközi levelezőlap kiállítása, tavalyelőtt a Vintage Galéria, 2014-ben pedig a Trapéz Galéria vihette haza az Artmagazin-cikket és 25% standkedvezményt érő elismerést.

 

Nézegető – Artmagazin, 81. számVégigtekertük a szeptemberi magazin tartalmát.

 

ART ♡ DESIGN AUKCIÓ 2015


A Design Hét programsorozat részeként Art Loves Design aukció a LOFFICEban, most pénteken!

MŰVÉSZET A SZÁJPADLÁSODON


Artmagazin ♡ Santopalato

IZOLÁTOR

Az IZOLÁTOR című csoportos kiállításon Kokesch Ádámnak, a Leopold Bloom Art Award egyik döntősének legfrissebb munkái is láthatóak voltak 2015 tavaszán.

Artmagazin Art♡Design karácsonyi aukció 2014


Designsütemények, forralt bor, Van Gogh- és Frida Kahlo-tea, izgalmas előadók és egy delikát aukció, ahol csodás ajándékokra licitálhatott mindenki művészetkedvelő szeretteinek. Ilyen volt az Art ♡ Design aukció 2014 karácsonyán.