Pensive Pictures, Goodbye!


Pensive Pictures, Goodbye! - Fantasztikus földrajz és képzelt közösségek

Családi porcelánkészlet


Felsmann István: Családi porcelánkészlet, 2014

Pretty Vacant

Urban spaces are constantly in flux. Changing, growing, deteriorating as we (culture and society) move around them. Leaving in our wake a socio-political architectural debris within our cities. The abandoned and the vacant, the pieces that got left behind.

exhibition by 20+ international artists run by SEIZE International in conjunction with KÉK- Contemporary Architecture Centre and Lakatlan Budapest

 

ELSŐ KÉZBŐL II.

Az Artmagazin ELSŐ KÉZBŐL tárlatvezetés-sorozatának első alkalmával Albert Ádám kalauzolta az érdeklődőket A bauxit-krízis című kiállításán a Kisterem Galériában. A teljes vezetésről videófelvétel készült.
- See more at: http://www.artmagazin.hu/artmagazin_hirek/elso_kezbol_i..2276.html?pageid=81#sthash.FpipkWe1.dpufAz Artmagazin ELSŐ KÉZBŐL tárlatvezetés-sorozatának első alkalmával Albert Ádám kalauzolta az érdeklődőket A bauxit-krízis című kiállításán a Kisterem Galériában. A teljes vezetésről videófelvétel készült.


Az Artmagazin ELSŐ KÉZBŐL tárlatvezetés-sorozata legutóbb Birkás Ákos rejtett önarcképei és hipszter szentjei közt járt a Knoll Galériában. A művész személyes kommentárja teljes hosszában megekinthető az alábbi videón.

Enjoy Dózsa!

Az MKE Intermédia tanszék első- és másodéves hallgatói egy kiállításban foglalták össze azt a közel egy éves gondolatmenetet, amit az idén 500 éve történt Dózsa György-féle parasztfelkelés köré építettek. A hallgatók a közös munka során a 2B Galéria terét egy a (művészet)történeti tények újragondolását inspiráló közeggé alakították. A kiállítás egyik termében meghívott művészek munkái tették teljessé a koncepciót.

ELSŐ KÉZBŐL I.


Az Artmagazin ELSŐ KÉZBŐL tárlatvezetés-sorozatának első alkalmával Albert Ádám kalauzolta az érdeklődőket A bauxit-krízis című kiállításán a Kisterem Galériában. A teljes vezetésről videófelvétel készült.

Március 13-án este a Knoll Galériába látogatunk el, ahol Birkás Ákos mesél majd személyesen (szabadságharc) című kiállításáról.

Időpont: 2014. március 13., csütörtök 18 óra
Helyszín: Knoll Galéria, 1061 Budapest, Liszt F. tér 10.

Birkás Ákos kiállítása március 22-ig látható.

Tűzszünetben


Kaszás Tamás és Kristóf Krisztián 2003 óta dolgozik együtt a The Randomroutines formációban egy rockzenekar munkamódszeréhez hasonlóan. A tagok koncert helyett a Tűzszünetben című kiállítással ünneplik a tízéves évfordulót. Az itt látható anyag egy része a Rejtett víziókon bemutatott munkájuk továbbgondolása.

A kiállítás március 7-ig látható a Higgs Mezőben.
További információ a Higgs Facebook oldalán.