CORVIN RAJZ ÖSZTÖNDÍJ

A Corvin Rajziskola harminc éve kínál magas színvonalú képzéseket a dizájn és a képzőművészet területén. Oktatóink elismert művészek és tapasztalt pedagógusok, akik mindent megtesznek azért, hogy diákjaink kibontakoztathassák tehetségüket és elérhessék művészeti céljaikat, akár művészeti egyetemre felvételizve, akár önfejlesztés céljából.

Küldetésünk, hogy professzionális rajzi és festészeti alapokkal indítsuk útjukra a dizájn vagy képzőművészet iránt érdeklődő fiatalokat. Több ezer dizájner és képzőművész kezdte itt a pályáját, és büszkén mondhatjuk, hogy hatalmas sikereket értek el.  


Corvinrajziskola rajzosztondijpalyazat2024 005


HOGYAN PÁLYÁZZ?

  1. Részvétel: A pályázat nyitva áll minden 17 év feletti alkotó számára.
  2. Pályázati anyag: Küldj be egy portfóliót, amely tartalmaz öt látvány után készült rajzot és öt kreatív munkát (festmény, terv, makett fotó, stb.) és egy portréfotót rólad.
  3. Beküldés: Töltsd ki a jelentkezési lapot és töltsd fel munkáidat!
  4. I. forduló, online: A pályázati anyagok beküldésének határideje: 2024. szeptember 10.
  5. II. forduló, személyes interjúk: várható időpont szeptember 28. Erre az alkalomra hozzátok be magatokkal a mappátokat; 2-3 fős dizájnerekből és képzőművészekből álló zsűri fogja elbírálni a pályázatokat.

MIT NYERHETSZ

  • 1. helyezett: két havi heti három alkalmas rajzbérlet 144.000 Ft értékben
  • 2. helyezett: két havi heti két alkalmas rajzbérlet 100.000 Ft értékben
  • 3. helyezett: két havi heti egy alkalmas rajzbérlet 58.000 Ft értékben

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

Ez egy kivételes lehetőség, hogy professzionális oktatók segítségével fejleszd rajztudásodat, új technikákat sajátíts el, és része lehetsz egy kreatív közösségnek. Ne hagyd ki ezt az esélyt, hogy megmutasd tehetségedet és tovább fejlődj!

Rajziskolánkról bővebben itt tudsz tájékozódni.